LIDMAATSCHAP

& BIJKOMENDE INFO

Lidmaatschap tennis/padel/combi

Voor de aanvraag van het lidmaatschap werken wij met de website van Tennis Vlaanderen en online betaling. Het lidmaatschap is pas in orde na online betaling. Je krijgt een welkomstmail in je mailbox. Bekijk zeker deze mail, want deze bevat heel wat interessante informatie o.a. je lidnummer en info i.v.m. de verzekeringspolis.

Klik hier om het instructiefilmpje te bekijken.

Heb je al een padel lidmaatschap, maar wil je nog uitbreiden naar een combi abonnement (tennis én padel), dan kan dit aan een heel voordelige prijs (50% korting). Je kan een uitbreiding naar een combi-lidmaatschap doen, door te klikken op deze link
Volg de stappen en op een gegeven moment zal je bij de keuze van de abonnementen een “UITBREIDING van padel naar COMBI” zien staan. Dus voor de helft van het normale tennis-abonnement kan je uitbreiden naar combi-lid.

ALS LID VAN TENNIS- PADELCLUB DUINBERGEN geniet je van volgende voordelen:

Inschrijving interclub afgesloten.

Afhankelijk van het lidmaatschap padel | tennis kan je gratis spelen op de outdoor courts.

Terreinen en uren reserveren kan via de website van Tennis Vlaanderen.

Let op! Dit kan pas na betaling van je lidgeld. Aangezien het instellen van de reservaties een manuele verrichting is kan het een dag duren vooraleer je kan reserveren.

Tip! Tennis Vlaanderen raadt aan om in te loggen via je Lidnummer (niet via je e-mailadres)!

Voor lidmaatschappen kunnen wij geen facturen bezorgen. Het is wel mogelijk om een rekening/betaalbewijs te downloaden via je spelersdashbord van Tennis Vlaanderen  >> Clubabonnementen >> kies het juiste abonnement en klik achteraan op  Details (i).
Daar kan je kiezen om je rekeningsrapport te bekijken.

Alhoewel je de betaling voltooid hebt, krijg je soms toch de melding “Abonnement verworpen omwille van niet voltooien van de online betaling”.
Het kan zijn dat je eerst geprobeerd hebt het abonnement aan te vragen, maar dat je deze aanvraag niet volledig hebt voltooid of niet snel genoeg en dan komt deze na een 10-tal minuutjes inderdaad bij Verworpen.
Als je echter naar je spelersdashboard gaat kijken (via www.tennisvlaanderen.be), zal je daar dit verworpen abonnement ook zien staan, je mag dit gewoon verwijderen. Zelf kunnen we dit niet voor jou doen. Het correcte abonnement zal je daar ook zien staan.
Mocht je twijfelen, aarzel niet om een mail te sturen naar Sabine, we controleren dan even of het lidmaatschap in orde is.

Je zal zien dat je bij het aanvragen of verlengen van het abonnement verschillende personen kan toevoegen aan het abonnement. Je kan dan ook in één keer betalen.

Wil je een gezinsabonnement, dan kan je ook hier Spelers toevoegen. Vanaf 3 spelers zal je kunnen kiezen voor een gezinsabonnement (voor minder dan 3 spelers is het niet voordelig).
Bekijk de tarieven voor een gezinsabonnement hieronder. Let op! Je mag enkel een gezinsabonnement aanvragen als alle personen gedomicilieerd zijn op hetzelfde adres op 1 januari 2022!

Lidmaatschap 2022
Padel
Combi Tennis&Padel
Jeugd 5 jaar en jonger
Jeugd 6-11 jaar
Jeugd 12-18 jaar
Jong-volwassenen 19-26 jaar
Volwassenen vanaf 27 jaar
Gezinsabonnement

Alle gezinsleden moeten gedomicilieerd zijn op hetzelfde adres op 1 januari.

gezin

geen extra info